Καλωσήρθατε στο Leda Village Resort

Το Leda Hotel είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα παραθαλάσσια θέρετρα στο Χόρτο του Πηλίου. Τα δωμάτια μας είναι πρώτης κατηγορίας με εκπληκτική θέα, άριστη εξυπηρέτηση και γνήσια φιλοξενία. Ελάτε να ζήσετε αξέχαστες διακοπές και να αποθανατίσετε μαγικές φωτογραφίες στο Leda Village Resort!

Required fields are followed by *

Η ιστορία του Leda Hotel

Μέσα σε ελαιώνες και πλούσια βλάστηση βρίσκονται τα παραδοσιακά στούντιο ΛΗΔΑ που είναι χτισμένα και διακοσμημένα σε πηλιορείτικη αρχιτεκτονική.

Το κάθε ένα έχει τη δική του αυλή ή το δικό του μπαλκόνι. Τόσο οι εξωτερικοί όσο και οι εσωτερικοί χώροι έχουν μοναδική θέα στη θάλασσα, για να απολαύσετε στιγμές ηρεμίας και ξεγνοιασιάς στο Πήλιο.

Η παραλία βρίσκεται σε απόσταση περίπου 15 - 35 μέτρων. Στο πίσω μέρος από τα στούντιο υπάρχει χώρος στάθμευσης. Υπάρχει δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο (Wi-Fi).

Leda Studios

Μέσα σε ελαιώνες και πλούσια βλάστηση βρίσκονται τα παραδοσιακά Στούντιο ΛΗΔΑ που είναι χτισμένα και διακοσμημένα σε πηλιορείτικη αρχιτεκτονική. Το κάθε ένα έχει τη δική του αυλή ή το δικό του μπαλκόνι.

Τόσο οι εξωτερικοί όσο και οι εσωτερικοί χώροι έχουν μοναδική θέα στη θάλασσα, για να απολαύσετε στιγμές ηρεμίας και ξεγνοιασιάς στο Πήλιο. Η παραλία βρίσκεται σε απόσταση περίπου 15 - 35 μέτρων. Στο πίσω μέρος από τα στούντιο υπάρχει χώρος στάθμευσης. Υπάρχει δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο (Wi-Fi).

Leda Apartments

Τα διαμερίσματα ΛΗΔΑ είναι χτισμένα και διακοσμημένα σε πηλιορείτικη αρχιτεκτονική και βρίσκονται μέσα σε ελαιώνες και πλούσια βλάστηση. Το κάθε ένα έχει τη δική του αυλή ή το δικό του μπαλκόνι.

Τόσο οι εξωτερικοί όσο και οι εσωτερικοί χώροι έχουν μοναδική θέα στη θάλασσα, για να απολαύσετε στιγμές ηρεμίας και ξεγνοιασιάς στο Πήλιο. Η παραλία βρίσκεται σε απόσταση περίπου 15 - 35 μέτρων. Στο πίσω μέρος από τα διαμερίσματα υπάρχει χώρος στάθμευσης. Υπάρχει δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο (Wi-Fi).

Δραστηριότητες

Η αποστολή μας είναι να γεμίσουμε τις διακοπές σας με ευχάριστες στιγμές και αναμνήσεις. Η πληθώρα δραστηριοτήτων που προσφέρουμε μας βοηθάει στο να μετατρέψουμε τη διαμονή σας σε μια αξέχαστη εμπειρία.

 • Πισίνα
 • Jacuzzi
 • Pilates
 • Yoga & Μαθήματα Χορού
 • Μαθήματα Ελληνικής Κουζίνας
 • Ιστιοπλοΐα
 • Ποδόσφαιρο 5x5
 • Γήπεδο Μπάσκετ
 • Beach Volley
 • Mini Golf
 • Τένις

Ο προσωπικός σας παράδεισος

Αποθανατίστε μαγικές στιγμές με την κάμερα σας στο Leda Village Resort!

Εστιατόριο "Αμβροσία"

Το εστιατόριο «ΑΜΒΡΟΣΙΑ» βρίσκεται σε ένα υπερυψωμένο επίπεδο μπροστά στην παραλία, δηλαδή σε δεσπόζουσα θέση του συγκροτήματος ΛΗΔΑ Village Resort και έχει μοναδική θέα στον Παγασητικό. Αξίζει να γευτείτε παραδοσιακά πηλιορείτικα εδέσματα αλλά και άλλες νοστιμιές που θα ετοιμάσει για σας ο σεφ μας. Επίσης, ο σεφ μας μπορεί να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία σας και να ετοιμάσει για σας ένα γιορτινό γεύμα για να γιορτάσετε κάποιο ιδιαίτερο ή σημαντικό γεγονός. Ή ακόμη να ετοιμάσει ειδικά γεύματα για χορτοφάγους ή για άτομα πάσχουν από διατροφικές δυσανεξίες – ευαισθησίες.

Στον χώρο του εστιατορίου μπορούμε ακόμη να οργανώσουμε δεξιώσεις γάμων, βαπτίσεων ή γενεθλίων με ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Ακόμη μπορείτε να απολαύσετε βραδιές με ζωντανή ελληνική μουσική.

Στείλτε μας το μήνυμα σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε ερωτήσεις και απορίες! 

Κάθε στιγμή των διακοπών σας είναι σημαντική για εμάς και γι αυτό θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι ευχαριστηθήκατε τη διαμονή σας στο Leda Village Resort. Στείλτε μας τις προτάσεις σας για να μας βοηθήσετε να γίνουμε ακόμη καλύτεροι στο μέλλον.

Τοποθεσία

Χόρτο
Πήλιο 370 06
Ελλάδα

Κρατήσεις

Τήλ: 24210 27931
Fax: 24210 38008

Top